Om oss

Rosforth & Rosforth har levererat fantastiska viner till underbara restauranger sedan 1994 i Danmark och sedan 2011 i Sverige. För privatkonsumenter finns i Danmark webbshoppen Gladvin och 2022 öppnade vi Rosforth.eu för att man som bosatt i Sverige ska kunna dricka lika gott hemma.

Våra viner:

Rosforth & Rosforth, på Rosforth.eu, släpper limiterade vinlådor med ojämna mellanrum. Lådorna kan vara 3-6 viner från en eller från flera vinbönder. Vi har också fritt flaskplock på över 100 produkter, minsta beställning av dessa är 6 flaskor totalt. 

För att vara den första att få veta när en ny låda släpps kan du registrera dig för att få vårt nyhetsbrev.

Frakt:

Alla hemleveranser sker med Best Transport inom Sverige, hem till din dörr.

Beställer du senast 23.59 på söndagar så lämnar vi över till Best på tisdagen och lådan kommer hem till dig på onsdagen om du bor i Skåne, på torsdagen om du bor i Göteborg eller Stockholm och på fredagen om du bor någon annanstans. Best levererar inte till hela Sverige i dagsläget, men fler och fler postnummer tillkommer hela tiden. Du kan alltid höra av dig till oss om det visar sig på hemsidan att vi inte levererar till ditt postnummer, eller om du har några frågor, på vin@rosforth.se.

Leveransen sker sedan kvällstid mellan 17-22. Om du inte kan vara hemma när lådan kommer så får du ett sms där du väljer en ny dag för leverans.

Du måste ha fyllt 20 år och kunna uppvisa ditt ID när du tar emot leveransen.

Fraktpriser:


Vinlåda 3-6 flaskor: 95:-
Flaskplock 6-11 flaskor: 95:-
12 flaskor eller fler ➝ fraktfritt!


Vill du beställa fler än 24 flaskor? Maila oss gärna på vin@rosforth.se.

Villkoren i korthet:

För att beställa måste du:

  • Fyllt 20 år vid beställningstillfället.
  • Beställa i egenskap av privatperson och slutkonsument.
  • Beställa till en svensk adress.
  • Acceptera de fullständiga köpvillkoren.
Du kan läsa mer om våra villkor här: VILLKOR.